Fra Morten Korch til James Bond


Turens måske korteste lift, er et af de lift jeg husker bedst. Det varede ca. 2 omgange rundt på parkeringspladsen. Det føltes lidt som at være en del af en gammel Morten Korch film, at sidde der i de røde læder sæder med vind i håret, som nu også var dækket af en ægte Porscehefan kasket. På kontrolpanelet var der ingen digitale instrumenter, det bestod af ene små koøjer med hver deres barometer, der fortalte om bilens ydeevne og omdrejninger så vidt jeg kunne tyde. Til dagligt går jeg ikke op i biler, men når cylindrene fra sådan et stykke danmarkshistorie ruller kan selv jeg bliver fascineret over de firhjulede køretøjer. Vi var knap færdige med anden runde før manden i bagrunden kom over mod Porschen, for jeg var tydeligvis ikke den eneste der var imponeret. Ham viser sig at være tysk bilentusiast som blandt andet er med til headhunter biler til de nyeste aktionfilm. Så måske ser du denne Porsche igen, næste gang i James Bond.

Skrevet af Mikkel Ravn Jensen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *