Når man rejser på tomlen, går det ikke altid som man forventer.


Den sidste dag på turen i BLAF15 gik ruten hjem til mine forældre, som havde lavet kæmpe lækker afslutningsmiddag til hele BLAF-holdet. Jeg var på vej fra Jylland til målet på midtsjælland sammen med dagens partner Jonathan, og det gik så flyvende, at vi tog den over Fyn. Hvor vi så ikke rigtig kom videre. Efter et par timer uden for Odense måtte vi se udfordringerne i øjnene og kunne heldigvis nyde en lækker portion spaghetti på dåse, mens mine forældre serverede overdådig festmiddag for de 20 fremmede mennesker, der var dukket op hjemme hos dem.
Vi blev heldigvis samlet op lidt senere på aftenen af et kinesisk par, der fik os sikkert frem, blot 5 timer efter feltet, i tide til at spise lidt rester fra de hurtiges bord og hoppe med på de endelige festligheder.
OG man skal heller ikke kimse af dåse-spaghetti, når man er rigtig sulten!
Skrevet af Malte Harhorn Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *