Blaffer på arbejde: Fra Oure til København


Kan man blaffe på arbejde og under tidspres?

Jeg ville undersøge, hvordan man reagerer, når man har et tidspunkt, man skal være fremme på, når man blaffer. Jeg har af bitter erfaring udladet at blaffe, hvis jeg skulle være fremme på et bestemt tidspunkt. Kom fx for sent første gang jeg skulle møde svigermor. Det nævnes indimellem stadig her små 10 år senere 🙂
Men spørgsmålet er om det bliver en dårlig oplevelse? Står man og stresse derude i Vejkantsdanmark og bander af bilerne og spreder dårlig karma eller er det faktisk muligt at komme frem, og hvad kan man gøre for at sikre sig at komme op. Kan man sikre sig?
Grunden til at jeg vil undersøge det er, at en stor flok fra Blaffernationen den 4. oktober 2017 afholder kampagnen DANMARK BLAFFER PÅ ARBEJDE, hvor alle politikere, ansatte og folk generelt prøver at slippe tøjlerne og stikke tomlen ud. Én dag hvor hele Danmark forsøger at få noget eventyrlyst ind i hverdagen, møder folk vi normalt ikke møder og undersøge om vi kan udnytte det massive potentiale af tomme biler på vejene i myldretiden på vej ind og ud af byer.

Turen fra højskolen i Oure:

Jeg holdte et foredrag om Blaffernationen og blafferi på Oure Højskole (på Sydfyn lige ved Svendborg) i deres fag Projektledelse, og så var det jo passende at blaffe hjem derfra. Jeg overvejede at tage bussen og toget, da jeg havde en aftale i København kl 12.30, hvor jeg for død og pine skulle være fremme. Nu sidder jeg så og har tid til at formulere dette indlæg og der er stadig halvanden time til mit møde.

Fra busstoppestedet i Oure kl 7.35: Gymnasielærer fra Svendborg på vej til Nyborg for at være censor i den teoretiske del. (2 minutters ventetid)

Motorvejstilkørslen i Nyborg med Anders kl. 8.04: Highend cykelgearssælger på vej til møde i Helsingør, tidligere skolelærer, småbørnsforælder, CopenHell-deltager, motorcykelejer og fredag på vej i Legoland i NinchagoLand (?), da konen havde vundet en konkurrence på nettet. Her snakkede vi for meget, så fik ikke noget billede 🙂  (6 minutters ventetid)

Greve, afkørsel 27 N kl 9.13: Med selvstændig sælger på vej fra et møde. (5 min ventetid). Her fangede jeg mit første lift på video (kommer). Han kom lige fra et salgsmøde ved en kunde. Han var professionel snerydder, og han sad lige og snakkede med sin mor i bilen, da jeg kom ind. En hurtig og festlig tur.

Roskildevej ved Rødovre kl 9.31: Med Martin på vej det sidste stykke til Sydhavnen. Han havde set mig i lyskrydset mens hans arbejdskammerat Mark var med på telefonen. De kører og snakker løbende. De havde aftalt, at jeg skulle med, hvis der ikke var andre, der tog mig med. Martin var med på telefonen under hele liftet. Fucking festligt! (4 minutters ventetid)

Ankomst ved Sjælør Station i Sydhavnen kl 9.43:

Faktisk blev jeg kørt lige til min cykel, så jeg kunne trille på arbejde derfra. Tak for fantastiske lifts og bekræftelsen af, at det selvfølgelig kan lade sig gøre 🙂

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *