Mellem Middelfart og Odense: Statistik fra 6 ugers blaffen på arbejde


Line Pernille Jørgensen arbejder nu som rejseleder i Iran, og det er her billede er også fra Iran: “Det er sådan man blaffer i Iran”, skriver Line Pernille til os. Før arbejdet som rejseleder blaffede Line Pernille Jørgensen hver dag i 5 måneder på strækningen Middelfart og Odense mellem bopælen og arbejdspladsen. Hun skrev denne statistik efter 6 ugers blaffen:


Statistik fra 6 uger på tomlen:
Max ventetid, 15min (3-4 gange) Min ventetid, 1 bil (5-6 gange) Gennemsnits ventetid, ca. 5min
Odense til Middelfart: et lift
Middelfart til Odense: to lift (skift ved afkørsel ved Blommenslyst)
Mænd 80-90 %

Hvem samler op?
6 chauffører der er læger. Anden plads til håndværkere. Derudover ingeniører, skolelærere, sergenter, pædagoger, designere (LEGO), anklager i skattesager, rengøringsdame,, traktormekaniker, økonomiansvarlig for motorvejsbyggeriet (ganske praktisk, da han informerede mig om en kommende lukning af afkørslen i Middelfart) og mange flere.
En tur med lastbil, to ture med trailer og en tur med bilen fyldt med børn.

Tid og ressourcer:
Tid brugt per tur, inkl. to cykelture: 45-50min Tid per tur i tog inkl. to cykelture: 70min Tid sparet på 6 uger: 22 timer og 30 min Penge sparret: omkring 2500kr (pendlerkort og enkeltbilletter på wildcard for resten). Der kan max. Spares 1500 på en måned, hvilket er prisen for et pendlerkort for en voksen mellem de to byer.”

Har du lignende eller andre erfaringer, så tøv ikke med at sende dem til os. Her eller via vores facebookside (gerne billeder og videoer også)

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *