Fra et fremmed bagagerum til en kendt sofa


Anders har lavet en .gif med de mange personer der hjalp dem med at komme rundt i landet. Både Anders og Daniel har fået sig en på opleveren! Læs historien og se flere billeder under .gif’en

Jeg ender ALTID i bagagerummet! – Daniel

Daniel ser ikke så skide tilfreds ud på billedet nedenunder. Han er med sit første lift på vej ud af Højer. Hans blaffemakker, Anders, sidder behageligt på forreste passagersæde som faktisk er det eneste sæde i bilen, ud over førerens. Daniel er endt i bagagerummet sammen med værktøjet.

Ingen sele + Bagagerum = Dette blik i Daniels øjne

Heldigvigs foregår hele turen til Aarhus ikke i et bagagerum. Daniel og Anders bliver sat af i Tønder af (bilistens navn), og allerede den næste bil der samler dem op, vil tage dem hele vejen med til Aarhus. Daniel ender i sin elskede hjemby, og viser den bedste side af smilets by til Anders.

Drengene tager direkte ned på LeCoq i latinerkvarteret, en bar hvor man kan få en stor fadbamse og en portion god mad for en flad 50’er hver tirsdag. De 100 kroner de har fået med som “nødpenge” blev brugt på mad og fad. Maverne er fyldte, humøret højt og nødhjælpskontoen på nul.

Bæf Stroganoff serveret på LeCoq
Drengene foran rådhuset i Aarhus som er præget af både Arne Jacobsen, og Hans J. Wegner

Fuck det, vi blaffer sgu hele natten! – Daniel

Skiltet på 1,5×1 meter, der fik drengene tilbage til grænselandet

 

Dagen har allerede været forholdsvis begivenhedsrig for de to blaffenovicer. Men i stedet for at gå til ro efter aftensmad og bajer, beslutter de sig for at vende snuden mod sønderjylland igen. Det tager fem lift at komme til Tønder, men klokken to om natten banker de på døren hos Sophia (social and law responsible på højskolen og veninde) og er så heldige at sofaen ikke er besat.

Drengene der pynter på Sophias sofa

De sover tungt.

Da de vågner er eventyrlysten ikke slået ihjel. Tværtimod. Sønderjyden og aarhusianeren bliver inviteret på picnic af deres højskolevenner, Sigurd og Asuka. De har formået at blafffe sig til Rømø, så Rømø bliver drengenes næste destination. Med morgenmad i tankerne begiver de sig afsted.

Efter at hjælpe turister ud af en “sticky situation” med et par velkendte ansigter, begiver de sig hjem mod Højer.

Det er ikke overalt at sandet er hårdt nok til at køre på. Her bliver turisterne hjulpet af de blaffende højskolelever.
Asuka og Sigurd dagen før på vej imod Aabenraa.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *