Lancering: Tak for en overvældende dag


Det var en overvældende dag for Blaffernationen den 9. juni. Tak til alle der deltog, til alle der kom og blaffede, til alle der kom og hørte åbningstale fra Niko Grünfeld og tak for et skønt partnerskab med Københavns Kommune, Sharingcph og Teknik og MIljøforvaltningen. Som fortsætter, da vi stadig er i gang med at få en fuldoptrukket officiel tommel placeret i blafferstoppestedernes båse.

Der har igen været en overvældende mediedækning på eventet og Danmarks nye blafferstoppesteder, så motivationen er i top ift at tage én by ad gangen. Vi starter med Roskilde næste uge som by nummer 2.

Her er en oversigt med links:

Berlingske
Politiken
Politiken Byrum
TV 2 NEWS: Nyhederne kl 12 og Nyhederne kl 22.15
DR P4 København: Hele morgenen kl halv i Nyhederne.
DR P4 Bornholm: Link til facebookpost men vi var også live i radioen tirsdag den 12. juni hele formiddagen.
P1 Nyhederne kl 07.30 den 9. juni.
TV Avisen på DR1:
TV 2 Lorry i Søndagsmagasinet: 13 min. reportage, hvor Carsten blaffer med journalist til Liseleje og besøger Erland på 87 år, som inviterer os inden for.

Tak til alle sponsorerne BorgerlystKaffe BuenoBezzerwizzer DanmarkAarhus Universitetsforlag, Green House Malmø, LagkagehusetGammel Dansk.

Tak til Vesterbro Lokaludvalg og Valby Lokaludvalg for støtten til lanceringseventet.

Skal din kommune, by, ø eller egn være med i Blaffernationens landsdækkende mission om at etablere blafferstoppesteder, så se mere her. Vi vil skabe et endnu mere tillidsfuldt, modigt, nysgerrigt og ressourcebevidst Danmark.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *