Idrætshøjskolen BOSEI v Præstø


Carsten kommer rundt på en del højskoler for at tale om Blaffernationen og blafferi og hvad tomlen kan lære os. Både på det mere samfundsmæssige plan men også på det personlige. Foredraget handler meget om tillid og om, hvor vi møder fremmede mennesker og hvordan, men et emne er også, hvordan vi navigerer i kaos, når livet (som det gør indimellem) losser os godt og gedigent i løgene, uden vi er forberedt på det  
Det er sgu fedt, at kunne inspirere elever rundt omkring i landet til at handle mere tillidsfuldt, langsomt, nysgerrigt og ressourcebevidst i hverdagen og verden. Og så selvfølgelig inspirere flere til at blaffe, så vi kan få spredt denne fantastiske praksis.
Her er det fra Idrætshøjskolen Bosei som Carsten var ude på 12. oktober. Tak fordi vi måtte komme på besøg i jeres skønne omgivelser og så til så veloplagt og samtalelysten et publikum 😉
Beklager lyden på filmen – smiley m bjælder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *