Forside + helside i Ugebladet i Skanderborg efter Borgermødet den 19. marts:

Læs de fine artikler med personlige historier fra to lokale blaffere (en pige og en dreng), som ikke blaffer for at sparre penge og aldrig har følt sig utrygge. Plus reportage fra Borgermødet. Læs mere her eller klik på billedet og finde reportagen på side 10:

TV2 Østjylland sendte direkte fra borgermødet på Fælleden i Skanderborg:

Indslag i P4 Østjylland:

Søndag den 10. marts dedikerede P4 Østjylland en del af morgenfladen til projektet. Først er der et indslag i nyhederne med Claus Leick, Formand for Miljø og Planudvalget i Skanderborg Kommune. Efter næste nummer er der lidt om blafferhistorier og sidst er der et interview med Carsten Theede fra Blaffernationen. Det forsvinder på P4 Østjyllands hjemmeside, så du kan høre to af indslagene herunder:

Artikel i Uge Bladet / Lokalavisen.dk i Skanderborg

Artikel i JP Aarhus (paywall)

Webartikel i DKNYT.dk (paywall)

TILBAGE TIL SKANDERBORG KOMMUNES SIDE PÅ BLAFFERNATIONEN.