Portræt af Bodil


Bodil har en rød blazer på lavet af kunststof. På hendes højre hjørnetand glimter et guldhjerte. Fra hendes ører dingler to porcelænshunde, som et synligt bevis på hendes kærlighed til de firbenede venner.

Bodil blev ramt af en lækker nordjysk mand. Hun er nu sønderjysk tilflytter til det nordjyske. Hun arbejder med fisk, mest fiskefrikadeller af enorm høj kvalitet, det er kun Herning Konferencecenter der vil betale for den høje kvalitet. Det er altså 97% ren fisk og kun 3% krydderier, ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller E-numre, fuldstændig gluten- og laktosefri.

Hendes man er pensioneret og går på jagt to gange om dagen. Han fisker også fra tid til anden. Byttet består mestendels af gås, and og naturligvis fisk fra tid til anden. Det nyder de godt af, men hun kan da godt blive lidt træt af fugl og fisk.

For ikke lang tid siden blev Bodil og hendes mand gift i haven, viet af borgmesteren da ingen af de to er medlem af folkekirken. Det blev derfor til et borgerligt bryllup. Efterspillet af dette kom dog bag på både Bodil og hendes mand. Byens Indremissionske fraktion så ikke med milde øjne på denne ukristelige opførsel. Bodil og hendes mand blev frosset ude af lokalsamfundet og er til den dag i dag, stadig ikke accepteret.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *