Portræt af Lise


Portræt fra Blaffertur i Jordnylland

Turen med Lise startede midt på eftermiddagen om onsdagen, netop da regnen begyndte at falde i den sprudlende jordnyske metropol Brovst. Lise er 46 år og bor med sin familie i Hjallerup, i et selvtegnet hus. Lise er i sin tid uddannet som sygeplejer, men er siden steget i graderne til en ledelsesstilling ved centraladministrationen for patientpleje i Jammerbugt Kommune. Hendes familie har rejst jorden rundt og spiller alle håndbold.

Det første lift var fra Brovst til motorvejstilkørslen til Frederikshavnmotovejen, med et kort visit hos Lise med kaffe og kakao.

Derfra gik turen videre til Råbjereg Mile og tilbage igen med et heldigt lift lige til Hjallerup. Her fik vi lov at overnatte hos Lise og hendes mand og blev budt på snacks og aftensnak.

Lise og hendes familie var enormt åbne, og det var tydeligt, at der var en kultur for at åbne hjemmet. De havde flere venskaber, der var startet lidt som vores blaffetur og varet ved. bl.a. en familie i Canada og en Landmand i Thy.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *