Landdistriktsudvalget i Næstved Kommune arbejder i år med mobilitet på landet og etablering af blafferstoppesteder som en mulig løsning. Charlotte Roest fra Landdistriktsudvalget har nu selv været ude og blaffe. Hun erstattede den klassiske tommelfinger i vejkanten med en digital tommel i form af et facebook opråb:

“Blaffer-opråb👍 Jeg har brug for et lift fra Tappernøje til Næstved Station i morgen onsdag d. 6/11 kl. ca. 13, da jeg skal tre dage til møde Aalborg og ikke lige vil have bilen stående ene og alene i Næstved. Har du mod på at hjælpe, og skal du alligevel til Næstved? Så lad os hyggesnakke på turen og samtidig hjælpe, ikke bare mig, men også klimaet lidt på vej 🌿

Som medlem af Næstveds Landdistriktsudvalg, arbejder vi netop her i 2019 med fremkommelighed på landet, blafferi, og den gode historie. Vil du være med i min gode historie, så siger jeg tusind tak 😀”

Dette opråb blev besvaret af den hjælpsomme Steen Hansen og førte til et lift og en lille video fra turen.

Hvis du også tager en tur på tomlen i Næstved, så send os meget gerne din historie med billeder og/eller video til carsten@blaffernationen.dk, så vi kan dele den her på siden og fortælle nogle af de mange gode historier fra Vejkantsdamark.