Charlotte Roest slår til igen


Knap to uger efter sin første blaffertur slår byrådsmedlem Charlotte Roest til igen. Tak for historien og tak til Thomas Stampe for at give et lift på landevejen:

“Langt væk hjemmefra og på vej hjem fra møde i Odder. Skulle med den meget omtalte Letbane. Ud gik det fint, men hjem “alene, mørkt og sent”, der kørte toget lige forbi mig ?. Så stod jeg der. Flere taxaselskaber tog ikke telefonen. Hvad gør man så? Alene i Jylland og uden bil? Jeps, jeg blaffede selvfølgelig ? Af hjertet tak til “vildt fremmede” Thomas Stampe Petersen (der var på vej til- og også kom for sent til Volleyball), for straks at samle mig op til en mega hyggelig snak på turen ind til Århus Banegård, så jeg nemt nåede InterCity toget mod København. Livet er herligt ? #blaffernationen”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *