Havnsø Havn – Sejerø & Nekselø


Hej derude i den danske sommer.

Vi kommer fra Roskilde Festival Højskole og har arbejdet med blafferi, da vi synes det vigtig at sætte fokus på. Konceptet bag blafferi er både, at man kan rejse på en mere bæredygtig måde men også, at man kan skabe kontakt mellem fremmede og derved starte en nysgerrighed og åbenhed hos folk.

Vi har har lavet et skilt til blafferstedet, som har synlige farver og markeres ved en stor hånd med tommel op. Vi valgte at bruge det gængse symbol for blafferi, da det gav god mening for os. Vi har konstrueret et skilt, som passer størrelsemæssigt til omgivelserne, da vi har tænkt meget over, at skiltet ikke måtte være for stort, men stadig synligt både til fods, på cyklen og for billister. Vi har løst opgaven således, at vi har haft fokus på, at der skulle være en indkørsel eller en form for holdeplads nær markeringen/skiltet, da det ofte bliver et problem for både bilist og blaffere grundet trafik og flow. Placeringen af skiltet er møntet på at fange dem, der kører af færgen og væk fra havnen, da det kræver booking at hoppe ombord på færgerne og dermed ikke lægger op til den helt spontane ø-tur.

Havnsø havns miljø og atmosfære er et sted med meget liv og et opholdssted for mange. Selv på en tirsdag formiddag, hvor vi besøgte havnen. Her er cafeer, restauranter og ishuse samt en højskole meget tæt på. Fra havnen sejler to færger ud til Sejerø og Nekselø. Havnen er også en smuk havn med mange både, der ligger til, og en stor legeplads.

Vi håber i får en god sommer derude og vil tage godt imod vores blafferstoppested.

Agnes, Carla, Emma & Alberte

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *