Portræt af Jeff fra Ontario, Canada


Skrevet og blaffet af Jonas, Jonas og Chris

Vores sidste tur, var med et velkendt ansigt, nemlig Jeff igen. Jeff er en canadier, som vi allerede havde mødt én gang på vores rejse. Jeff arbejder som det han kaldte for en ‘’Thatcher’’, som er en stråtags konstruktør/reparatør, og kørte derfor rundt i en ladvogn, som han sagde havde kostet ham 40 tusind. hvilket betød, at vi prøvede både at sidde bagpå, og i førerhuset på vores 2 møder. Anden gang vi mødte ham var helt klart den bedste. Det var grundet at klokken var 23, om aftenen, og at vi havde mistet alt håb. Det eneste der kunne holde håbet højt, ved os tre drenge, var tanken om den varme seng og en kold øl. Jeff var en virkelig venlig mand, som i virkeligheden var flyttet til Danmark, for at være sammen med sin kone og barn, dog var de blevet skilt. Han havde i sinde at få et såkaldt ‘’dual-citizenship’’ i Danmark, men havde sagt, at det var svært og næsten uopnåeligt. Derfor havde han også sagt, at han med sin ven, tænkte på at rejse tilbage i nogen tid, men han havde nu både en sød lille sort labrador hund, ‘’buddy’’, som han også kaldte sin lille labradoodle, den var 2 måneder gammel. Derudover havde han også sin datter at tænke på. Jeff var fra Ontario, Canada og havde egentlig oprindeligt støttet partiet ‘’green-party’’, hvortil han blev ked af at høre nyheden om, at det konservative parti ‘’conservative-party’’ var kommet til regeringsmagten, men at Trudeau stadig var statsminister, PM. (prime-minister). Hertil var han begejstret over at høre vi kendte til personer fra mi’kmaq indianerstammen lige uden for Halifax, Nova Scotia. Alt i alt, er Jeff; The man, the myth and the legend.

Tilbage til hovedsiden for Dronninglund Gymnasium


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *