Blafferi bliver hverdag


Dette billede er ikke fra i dag. Det er fra sommerferien, hvor jeg blaffede ‘Hjem til mor’ på ferie. Men det var Rune på billedet, som jeg også blaffede med hjem i går. Det må jo ske, når jeg blaffer fra et lokalsamfund til et andet og den samme strækning, som mange kører hver dag. Grunden til, at jeg bruger et gammelt billede og ikke fik taget et nyt, er, at det måske er lidt mærkeligt at blive ved med at tage nye billeder sammen med de samme mennesker. Det er selvfølgelig en god pointe ift. at det jo er ganske tilforladeligt og hyggeligt og afmystificerende, at man møder de samme velkendte mennesker, når man blaffer herude på landet, men det er også lidt mærkeligt at gentage den praksis, som om det var noget ekstraordinært, at vedkommende samlede mig op. For det er det jo ikke. Det er ganske naturligt, almindeligt eller hverdagsagtigt, fast rutine og endda god hyggelig enten afslutning eller start på arbejdsdagen.

Mao det ekstraordinære, som det her (med at blaffe til arbejde) måske ville være for nogen og faktisk også var for mig i starten af dette lille eksperimentarium, er blevet hverdag og meget meget naturligt. Jeg går de 50 meter ud og stiller mig i buslommen ved vejen. Tænker ikke så meget over, at jeg skal til at blaffe. Stikker tomlen ud og den første bil stopper igen og ja det er Rune. Igen. Vanebrud kan blive vaner. Det føles godt, at de nye vaner føles gode og faktisk trygge og sjove.

Tak for lift og tak for snakken. Vi ses nok igen.

Statistik fra uge 35 ellers:
Jeg har taget bilen søndag, mandag og tirsdag ALENE!!!!! YIAKS. Da jeg skulle til Slettestrand meget tidligt og undervise og sætte Dronninglund Gymnasium i gang med Nordjylland Rundt på Tomlen, og da jeg skulle møde ret så tidligt og holde foredrag og være lidt parat og faktisk også være lidt spændt på det hele, så tog jeg bilen. Og fordi jeg lige havde store sheets med, masser af papirer, som skulle uddeles samt tuscher andet ekstra og ukurant bagage. Der er ingen bus der kører mod Slettestrand (altså på tværs af de her samfund – umiddelbart, men nu kommer jeg lidt i tvivl), og de +20 km er lidt for langt på cykel på nuværende tidspunkt og især pga. bagagen. Nå men ja der er jo nok af undskyldninger. Faktum er, at jeg sad i min bil alene.

SE HER HVEM ELEVERNE MØDTE I NORDJYLLAND

TJEK EVTHISTORIEN UD, DA JEG BLAFFEDE ‘HJEM TIL MOR’ PÅ FERIE I SOMMERS.

Onsdag arbejdede jeg hjemme.
Torsdag kørte jeg min datter i børnehave i bil sammen med min kone, da vi var kommet for sent op. Derefter kørte min kone og jeg ud på mit arbejde, da hun skulle hjælpe mig med noget. Hun tog bilen tilbage for at hente vores datter og jeg blaffede med Rune hjem.
I dag Fredag er jeg cyklet på arbejde.

TILBAGE TIL SIDEN FOR TESTFORSØGET


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *