Blafferevent med Projekt- og ungekulturhuset JB10 i Næstved


I anledningen af at der er kommet officielle blafferbænke og Blafferstoppesteder op i Næstved Kommune blaffede unge brugere af projekt- og kulturhuset fra forskellige locations i Næstved og til 1. maj-arrangementet i Fælledparken i København.

Udover fejringen af de officielle blafferstoppesteder var formålet også at undersøge forskellige strækninger og opsamlingssteder og vise, hvordan man kan bruge tomlen, når de unge rejser af den hyppigt brugte rute mellem Næstved og København.

Det var en forrygende dag, som startede med inspirationsworkshop med Carsten fra Blaffernationen, som har været projektleder på projektet med blafferstoppesteder og blafferbænke sammen med Næstved Kommune og deres landdistriktsudvalg. Her blev der delt historier, planlagt ruter og malet skilte til turen. Alle 5 hold tog afsted på samme tidspunkt og de kom alle frem – nogle hurtigere end andre – men med gode oplevelser. Den sidste bænk blev placeret ud af Ringstedvej, som netop folk fra JB10 havde udpeget som oplagt sted til at blaffe til København.

Tak til alle deltagerne fra JB10. Tak til alle bilisterne, der samlede op og tak til Næstved Kommune og de gode folk fra Landdistriktsudvalget, som har været så modige at kaste sig ud i det her projekt, som skal udbrede og understøtte den spontane samkørsel i landsbyer og mobiliteten for de unge i kommunen. Her er JB10s post for dagen:

 

Hvis du er interesseret i vores events, så tjek vores side ud her. 

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *