3 x 3 x 3

Hvordan ser fremtidens fødevarer, kulturformidling og transportvaner ud?

På bare en aften vil tre unge iværksættere inden for grønt, kulturelt og socialt iværksætteri give dig muligheden for at smage på spiselige insekter, opleve popsange til abstrakte malerier og høre blafferfortællinger, som tre dele af et samlet bud på at skabe en positiv forskel for fremtiden.

Hør hvordan Charlotte Bay fra BUG AMOK selv blev overbevist om spiselige insekter som et bud på fremtidens fødevarer og smag efter om du er enig til hendes medbragte insektsnacks. Mød også Søren Mølstrøm fra kunstner-gruppen Kunst ud til Folket som levende demonstrerer, hvordan musik og løgnehistorier gør finkulturen mindre fin, så flere kan være med. Og hør Carsten Theede fra Blaffernationen fortælle om de mange møder med fremmede mennesker i Vejkantsdanmark, og hvad vi lærer ved at møde folk fra Jehovas Vidner, polske håndværkere eller en lokal skraldemand fra Oksbøl.

Carsten Theede

Blaffernationen

Søren Mølstrøm

Kunst ud til Folket

Charlottte Bay Hansen

BUG AMOK


1 show, 3 iværksættere med 3 forskellige visioner om verden som kernen i deres virksomhed 

Socialt iværksætteri
Carsten Theede står bag Blaffernationen og arbejder for at udbrede blafferi og derigennem styrke tilliden og sammenhængskraften i hele Danmark. Blaffernationen laver blafferstoppesteder, blafferkampagner og blafferevents for at få flere fremmede mennesker til at tale sammen. For hvor møder vi lige folk, som ikke lidt ligner os selv?
Kulturelt iværksætteri
Digteren og musikeren Søren Mølstrøm kæmper for at hive kunst og finkultur ned på jorden. Søren har sunget duetter til malerier med Gertrud Sand, løjet om kunst på P1 og har turneret Danmark tyndt med et rockband og ti guldaldermalerier i en tourbus. Nu arbejder han sammen med dansktop-musikeren Kandis-Johnny om at lave popmusik til abstrakte malerier.
Bæredygtigt iværksætteri
Charlotte Bay fra BUG AMOK vil udfordre vanetænkningen i vores madkultur ved at lave god hverdagsmad med spiselige insekter. Med en faglig baggrund som socialøkonomisk iværksætter og bybonde giver Charlotte Bay en indføring i de miljømæssige fordele ved at bruge insekter i madlavningen og hvordan du kan få succesoplevelser i køkkenet med insekter på menuen.