Danmark Blaffer på Arbejde

Ses vi den 4. oktober 2017?

 • FLERE MØDESTEDER

  Hvor møder vi ellers folk, der ikke ligner os selv? Blafferbilen er et fantastisk mødested og et godt udgangspunkt for en hyggelig samtale fra morgenstunden. Det er de her uventede møder, som vi gerne vil facilitere med Danmark Blaffer på Arbejde. Én dag, hvor der er en anledning til mødes på tværs for at nedbryde fordomme om hinanden og for både at undersøge og stadfæste tilliden, hjælpsomheden og medmenneskeligheden og forhåbentlig skabe sammenhængskraft på tværs af høj og lav, tyk og tynd, rød og gul, kyst og by.

 • MERE EVENTYR I HVERDAGEN

  Vi vil gerne have mere eventyrlyst ind i hverdagen. Ved at blaffe slipper vi kontrollen og åbner vi os for eventyret. Vi er fuldstændig afhængige af andres velvilje og det synes vi er en smuk sindstilstand at være i, da der altid kommer en bil
  Vi vil tage eventyret og festligheden med på arbejdet, og det får vi, hvis vi kaster os ud i det. De alternative historier om møder mellem fremmede mennesker kan inspirere ved frokostbordet og kan give arbejdslysten et boost. Det skal være sjovt at gå arbejde, og ved at starte og måske slutte dagen på denne forundringsparate måde, hiver man fornemmelsen af at være på vej med til sine kolleger. Og vi er overbeviste om, at det højner kreativiteten, modet og det sociale liv på kontoret.

 • BEDRE BRUG AF RESSOURCER

  Lad os bruge de ressourcer, der er på vejene samtidig med, at vi møder hinanden og får en god start på dagen. Der er forskellige undersøgelser, der siger, at der er en 1,08 eller 1,14 person i gennemsnit pr. bil alt afhængigt af, hvilken tid på døgnet det er.
  Lad os bruge de her ressourcer noget mere intelligent ved at fylde bilerne op og undersøge og sætte fokus på dette via en opsigtsvækkende kampagne som denne: Hvordan kan vi udnytte ressourcerne mere spontant og sjov måde, og derved udtænke løsninger til at nedbringe trængslen i og omkring byer i myldretiden.

 

Find også det officielle facebookevent på vores side:

Med tomlen på arbejde fra landsbyen til byen:

Morten Rüsz og Carina fra Løgstrup ved Viborg skildrer vanvittigt simpelt potentialet ved at blaffe til og fra arbejde. De stiller sig blot ved vejen på den ene befærdede strækning, der er fra de omkringliggende småbyer til de større byer, hvor folk typisk arbejder. Se med her:

Sofus fra TV2 Østjylland ville teste tomlen på job:

Se indslaget her, hvor journalisten Sofus Midtgaard blaffede til og fra arbejde 3 dage i træk samt iværksætter Jonas Pindbund, der sætter et blafferstopsted op, så det er nemmere for nye blaffere at finde et godt sted at stå.

Blaffer på arbejde: Fra Oure til København
8. juni 2017

Kan man blaffe på arbejde og under tidspres? Jeg ville undersøge, hvordan man reagerer, når man har et tidspunkt, man skal…

Read More