Blaffernationen har teamet op med Roskilde Festival for at sprede fortællinger om eventyr, møder mellem fremmede, nysgerrighed og mod. 
Vi ville forsøge at samle fortællinger om ture til Roskilde Festival fra alle egne af Danmark. I år var et pilotprojekt, så vi satser større næste år. Se herunder, hvordan der blev blaffet. Roskilde Festival og festen starter for enden af tommeltotten.
Vi blaffer for at skabe tillid mellem mennesker, for at styrke nysgerrigheden og udsynet, for at udnytte pladsressourcerne mere kreativt og miljøvenligt og selvfølgelig for modets, eventyrets og fællesskabets skyld.
Derfor passer samarbejdet så godt med Roskilde Festival.
Vi arbejder på at lave et opskaleret projekt til Roskilde Festival 2019, hvor der blaffes mange flere steder fra i Danmark, hvor vi kan lave mere lir og måske opsætte officielle og/eller kunstneriske blafferstoppesteder på festivalen.

Vi fik optaget 3 film med blaffere ved ankomst. 2 fra Aarhus og en trekløver fra København. Længere nede på siden er der reportager fra både de 3 ture og andre, som også blaffede. Se med og læs mere herunder:

Katrine Schou Jensen:

Carsten, Rebekka & Mathias:

Peter Møller: