• ROSKILDEVEJ 130 v ÅLHOLM STATION

 • FOLEHAVEN 84

 • FISKETORVET

 • HARESKOVVEJ

 • Kære bruger (både bilist og blaffer): Hjælp os med din feedback

  Danmark har fået sine 4 første officielle blafferstoppesteder. De er officielt godkendt via en dispensationsansøgning til Vejdirektoratet og Dansk Politi i samarbejde med Københavns Kommune, som er afsender sammen med Blaffernationen. Når der bliver oprettet helt nye vejtavler og afsat vejbane, så skal det evalueres. Der er standard. Det bliver de i 2020, så derfor indsamler vi løbende info fra brugen af blafferstoppestederne, som vi kan tage med i videreudviklingsprocessen, når de forhåbentlig spredes til hele landet.
  Hjælp os med dine erfaringer, oplevelse og ideer ved at svare på spørgeskemaet her. Vi glæder os til at høre fra dig. Tak!

 • Kære blaffer

  Der er masser af biler i storbyer og trafik ud og ind og trængslen er tiltagende, men på trods af det har det altid været udfordrende at blaffe ud af storbyer. Det vil vi ændre på med de officielle blafferstoppesteder.
  Hvis du er ny blaffer, er stederne gode at starte ud med. Hvis du er erfaren, kan du være med til at skabe en god praksis for at få dem til at blive brugt af både bilister og blaffere. Hver gang I bruger dem, ser bilisterne, at de bliver brugt. Det skaber synergi og gør det nemmere at komme op, da flere bilister bliver opmærksomme på stederne, når de kører ud af byen. Især hvis der står blaffere.
  Husk at give feedback, så vi kan opsamle jeres erfaringer. Udfyld spørgeskemaet her. Tak!

 • Kære bilist

  Vi håber du vil køre forbi de fire officielle blafferstoppesteder, når du kører ud af København og være opmærksom på blaffere ved at være lidt nede i fart i højre vejbane. Så er du klar til at holde ind, hvis der er blaffere.
  Ifølge rapporten Kør smart, kør sammen er der hhv. 1,08 og 1,13 person i gennemsnit i myldretiden på vej ud og ind af København. Hjælp os med at fylde bilerne og samtidig få en god snak med et andet menneske.
  Hjælp os meget gerne ved at give feedback, så vi kan opsamle jeres erfaringer. Udfyld spørgeskemaet her. Tak!

 • Kære ven: Find dem. Brug dem. Del dem.

  Scroll ned på siden og se billeder af de 4 steder. Find dem også på et kort. De kan også findes på Google Maps, hvis der søges på ‘Blafferstoppested’. Hjælp meget gerne med at ‘anmelde’ dem på Google Maps for så kommer de højere op i søgningen. Hjælp os gerne med at udbrede dem, så vi kan få flere afsted. Man kan linke direkte til et specifikt blafferstoppested her på siden. Find link her: Folehaven, Fisketorvet, Hareskovvej eller Roskildevej. Hjælp gerne med det, når folk efterspørger tips i grupper/sider på facebook, på instagram eller andre steder.

 • Kære by:

  … landsby, kommune, region, højskole eller nationalpark.
  Vi er på en landsdækkende mission om at lave blafferstoppesteder i hele Danmark for at styrke tilliden, nysgerrigheden og modet. Derudover vil vi gerne inspirere til at fylde bilerne mere op og derved bruge ressourcerne og rejse meget mere bæredygtigt.
  Skriv til os, hvis din kommune, by, landsby, region eller nationalpark vil have blafferstoppesteder. Vi kan hjælpe på flere måder. Kontakt os og se mere på denne side, hvor du også kan bestille godkendte tavler, så vi får ensartethed over hele landet.

Folehaven 84 lige efter busstoppestedet
Fisketorvet / Dybbølsbro på nedkørselsrampen
OBS: Vejarbejde sommer 2019. Benyt i stedet blafferstoppestedet på Folehaven.
Roskildevej 130 ved Ålholm Station
I krydset ved Hareskovvej og Utterslevvej

Mediedækning til lanceringen den 9. juni 2018:

Mange tak til vores samarbejdspartnere

Mange tak til vores sponsorer på lanceringsdagen, som har doneret præmier til blafferne og lykkeposer til bilisterne