Hvor skal der være blafferstoppesteder i Næstved Kommune?

NÆSTVED FÅR BLAFFERSTOPPESTEDER

Blaffernationen er i gang med et udviklingsprojekt sammen med Næstved Kommune om at forbedre mobiliteteten, særligt for de unge fra oplandet, ved at etablere officielle blafferstoppesteder. Det første er allerede kommet op på Næstved Gymnasium, som du kan se mere om på videoen til højre.
I løbet af efteråret holder vi forskellige workshops, hvor vi fortæller om projektet og alle kan være med.
Vi afholder tre workshops i forskellige landsbyer rundt om i kommunen for at finde de bedste steder at placere stoppestederne, og for at få de lokales inputs til, hvordan de kan bruges.
Samtidig er de unge fra ungdomshuset JB10 i Næstved i fuld gang med at designe de kør-mæ-bænke, der skal stå ved de nye blafferstoppesteder. Når det endelige design bliver udvalgt af Landdistriktsudvalget i Næstved, skal de produceres i affalds- eller genbrugstræ af Næstved Sociale Virksomhed, NSV.
Her på siden kan I løbende finde info om projektet, og hvordan I kan deltage samt komme med forslag til placeringer. Der vil yderligere blive etableret et ambassadørnetværk for særligt interesserede deltagere, samt arrangeret sjove events til at vise, hvordan tomlen kan bruges som rejse- og transportmiddel, som et bæredygtigt supplement til de andre mobilitetsformer.

Kommende arrangementer:

Mandag d. 23/9 kl. 18-19,30 – Borgermøde #2 – Glumsø Hallens Cafeteria Åsøvej 7A, 4171 Glumsø.
For alle interesserede der vil høre mere om projektet og hjælpe med at finde steder hvor stoppestederne kan placeres. Umiddelbart inden mødet vil de unge designere fra workshopene på JB10 præsentere deres idéer for Landdistriktsudvalget, som vælger det endelige design.
Tirsdag d. 22/10 kl. 15.30-17 – Oplæg på Næstved Gymnasium og HF i auditoriet
Oplæg om de nye blafferstoppesteder og blafferi generelt. Alle er velkomne. Her vil vi også snakke mere om ambassadørordningen og indvielsen af de nye stoppesteder i november/december.
Onsdag d. 30/10 – Borgermøde #3 – adresse oplyses snarest muligt
For alle interesserede der vil høre mere om projektet og hjælpe med at finde steder hvor stoppestederne kan placeres.