Din digitale hylde for blafferpodcasts

Podcastserien Strømninger om nye tendenser i samfundet.
Carsten Theede fra Blaffernationen fortæller om, hvorfor det er vigtigt at blaffe mens han tager værten Thore Fogh med ud at blaffe (afsnit 2) + bonusafsnit med tips til at komme i gang.
Blaffere i knibe – Afsnit fra DRs Radiofortællinger Greatest
Om to unges piger lidt for vilde blaffertur.
En podcastserie om socialt iværksætteri.
Dette afsnit er om den sociale iværksætter og om inkubatormiljøer. En samtale mellem Anne Kathrine Heje Larsen, Direktør for kontorfællesskabet KPH og  Carsten Theede, stifter af Blaffernationen.
Birgit, en ung jydsk forfjamset pige, bliver samlet op af en Land Rover fyldt med smukke unge mænd. Det er historie nummer 2 i udsendelsen.
Zero to Travel: En rejsepodcastserie om alt inden for at rejse. At bo, at leve, at arbejde undervejs og selvfølgelig at blaffe. Der er i hvert fald 3 forskellige episoder om blafferi. Én om en blafferkonkurrence rundt i Skotland. En episode med et interview med 3 erfarne blaffere fra Hitchwiki-communitiet, som fortæller lidt generelt om blafferi og sitet. Sidst er der et interview med én som har blaffet tværs om USA, og som lever on-the-road.
paraply
PODCAST FRA ÅRLIG BLAFFERKONKURRENCE:
BLAF har siden 2013 været den årligt tilbagevendende blafferkonkurrence forklædt som ferie, hvor 20-30 eventyrlystne folk drager landet rundt for at møde nye mennesker og steder. I 2016 samlede Valentina Shapovalova 8 historier fra 8 deltagende tomlere i denne podcast.