BLAF17 – den årlige blafferkonkurrence & ferie

Background

 

 

 

 • Info

  De sidste 3 år har ivrige og eventyrlystne blaffere bevæget sig ud i landet på en uges blafferferie forklædt som konkurrence. Der har været 16, 24 og 30 deltagere de sidste 3 år, og holdene er kommet landet rundt i hold á 4, hvor man skiftevis blaffer 2 og 2 sammen.
  Turen er delt op i 6 etaper, hvor man i hold drager rundt og møder mennesker og løser opgaver for at komme nærmere Danmark og nærmere befolkningen i Danmark. Hver morgen får deltagerne uddelt opgaver, som skal løses. Om aftnen camperer holdet forskellige steder, som er aftalt forinden. På marker, på strande, på gårde, hos familier eller andre steder som tilbyder sig. Her fortælles der historier rundt om bålet, der bades, der hygges og der festes. Du kan se videoer og læse historier fra sidste år, hvis du scroller lidt ned på siden.

  De bedste hilsner fra BLAF 2017-arrangørerne Runa Adriane Riis Larsen, Mathias Schmidt og Morten Nygaard

 • Tid

  BLAF17 foregår 6 dage i uge 28. Mandag den 10. juli starter rejsen i København, hvorefter turen slænger sig rundt i hele Danmark indtil lørdag den 15. juli. Håber du vil være med. Det bliver vanvittigt sjovt 🙂

 • Tilmelding

  Du tilmelder dig ved at sende en mail til blafnu@gmail.com med dit fulde navn, din alder og telefonnummer. Hvis du har en ven/veninde med eller et helt hold, så skriv samme info om alle deltagerne og sig gerne, om I vil på hold sammen.
  Fortæl os kort om jeres erfaring med blafferi, så vi kan lave lidt blandede hold. Det er okay at være helt ny; de sidste år var godt en tredjedel førstegangsblaffere og det fungerede fint.

  Sidste frist for tilmelding er 1. juni, da vi her skal have lagt den endelige rute og aftalt lækre overnatningssteder rundt omkring i landet. Så meld dig til nu.

  Det er forresten gratis at være med 🙂

  Skriv til os, hvis du har spørgsmål.

Overtalelse til omveje

Af Marie Elisabeth Andersen Når jeg skal rejse, køber jeg en billet. Jeg taler helst ikke med nogen i bussen eller...

En dag på BLAF 2015

En dag på BLAF 2015 Duggen lå frisk i morgensolen på græstæppet i lysningen tæt på Ribe Seminarium, da vi poppede...

Mellem kontroltab og tillid

Skrevet og blaffet af Tanja Kjeldgaard “Er du løbet hjemmefra?”, et par 6-årige afmålende øjne kigger op på mig. Pludselig virker...