Et smil og eventyrlyst bragte første gang Daniel Paredes Dyrberg til Schwseiz. Sidenhen Sydeuropa, det amerikanske kontinent og Skandinavien. Næste tur er til Polen i sommeren 2018.

Daniel håber at kunne fortælle og underholde læseren med sine oplevelser på tomlen. På samme tid inspirere flere til at stille sig ud til vejkrydset, og endnu flere bilister til at møde blafferne.

Her kommer der løbende blogindlæg om lidt af hvert fra Daniels hånd

Det er en lille verden

Jeg har de sidste tre ture haft heldet med at blive samlet af nogle billister som viste sig at kende min...

Herning til Bern og hjem igen – Tysk på 5 dage

I foråret 2014 valgte jeg at tomle til Bern i Schweiz, fordi jeg så et billede af floden Aare, der flyder...

Blaffertid mellem Århus og Herning (angivet i Timer)

Jeg vil i denne graf holde en statistik over de tider jeg bruger på at tomle mellem Århus og Herning. Jeg sammenligner mine blaffertider med togtiden mellem Århus og Herning, og jeg skriver blaffertiden det tager fra at gå ud af hoveddøren i Herning til hoveddøren i Aarhus og omvendt. Forhåbentlig belyser det hvor nemt det går med blafning på de danske veje.

  • Blaffertid
  • Tog