#blaffernationen

Del dine øjeblikke via hashtagget #blaffernationen. Fra din tur eller fra din hverdag med blafferi. Så kan vi altid finde dem og dele dem. Blaffernationen er også kommet på Instagram, så følg os der også, og hvis du vil overtage Blaffernationens Instagram-konto på din blaffertur, så skriv til Carsten med din historie og få adgang og tips  og vær med til at sprede den gode blafferenergi.

Tip os med nyt

Tip os endelig med alt omkring blafferi; om begivenheder, nyt om infrastruktur, samkørsel, dele- og tillidskultur: carsten@blaffernationen.dk

Del din historie

Send billede(r) eller film ind og gerne lidt tekst fra din blaffertur, som kan inspirere og gøre os klogere på verden og blafferi. Så deler vi det på Blaffernationens facebookside og her på siden.
Send ind via beskedfunktionen på facebooksiden eller til carsten@blaffernationen.dk. & del endelig både vores side og opslag på facebook, så flere kan blive inspirerede til at begynde at blaffe.

blafr-portræt

På Blaffernationen samler vi inspirerende blafr-portrætter af alt omkring blafferi. Det kan være gode oplevelser fra landevejen, holdninger omkring blafferi, tips eller mindeværdige øjeblikke fra biler eller vejkanten. Det kan være dig som blaffer, dig som bilist eller dig som har mødt en blaffer undervejs på din tur. Send et billede ind samt 5-8 linjers tekst til carsten@tagdel.dk

TAG DEL

TAG DEL er en platform til projektudvikling, videndeling og samskabelse. Blaffernationen brugte TAG DEL i marts 2014, hvor vi spurgte: ‘Hvordan får vi flere til at blaffe?’ Det var der mange, der kom med bud på og sidenhen er der blevet oprettet flere projekter og spørgsmål på siden, hvor Blaffernationen har sin egen profil. Du er velkommen til at oprette dit eget projekt eller spørgsmål på profilen.