Mathias blaffede sig til et helikopterlift i New Zealand


Skrevet og blaffet af Mathias Schmidt

 

Jeg blaffede den anden dag i regnvejr i de Sydlige Alper i New Zealand. Jeg blev efter kort tid samlet op af Blake, en super flink fyr i en gammel halvrusten varevogn med mere end 500.000 km på bagen. Som gammel blaffer var Blake ivrig efter at samle mig op, og vi kørte sammen mod solnedgangen og vestkysten, hvor han bor. Detviste sig, at han arbejder som guide på en gletsjer. Efter et par timers kørsel tilbyder han mig, at jeg kan troppe op på hans kontor næste dag, for at se om der kunne være en ledig plads på helikopteren, der bringer turister til og fra guidede ture på gletsjeren. Så ville han nemlig sørge for at jeg kunne få turen gratis. Jamen, en blaffer som mig siger aldrig nej til et helikopterlift, så jeg tropper op på kontoret i dag, hvor jeg var heldig at få en plads på dagens allersidste afgang. 3 timers guidet tur på is og 2 helikopterlift senere, er jeg stadig helt rundt på gulvet.

Tak til Blake! Magen til flink guttermand skal man lede længe efter,

Læs flere historier, få din egen side og formidle på og vær med til at sprede tillid, nysgerrighed og eventyr. Se mere her 

 

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *