Spild af godt skilt: Thore nåede knapt at tage det i brug


Jeg lavede fornyligt en blafferpodcast, hvor jeg tog på tur med Carsten fra Blaffernationen. Det gav mig mod på at genopdage blafferi og møde mennesker uden, der skal være en forhåndaftale og en transaktion involveret. Derfor skulle jeg selvfølgelig blaffe til Roskilde også selvom det bare var fra Frederiksberg, som man ellers skulle tro var blafferfri zone.

Planen var at gå mod Roskildevej og Valby, hvor der sikkert ville være bedre chancer for opsamling. Jeg havde selvfølgelig forberedt mig jf. Carstens 5 tips til at komme i gang med blafferi (find podcast nederst på denne side). Jeg lavede et godt skilt med destination “Roskilde”. Jeg var dog knap kommet ud af min hoveddør og ramt Allégade før en bil med 3 glade hoveder og en fri plads til Roskilde festival holdt smilende ind. Skiltet var kun knapt kommet i brug, og jeg havde kort nået at bede til rejseguderne om at give mig styrke og held til at nå godt og hurtigt frem.

Jeg blaffede fra Frederiksberg kl. 13 og ramte pladsen 40 minutter senere (skal siges det var torsdagen) efter en super hyggelig snak med tre trætte festivalgængere, der aftenen forinden havde fyret en fed åbningsonsdag af med Eminem og havde været hjemme og vende for at få noget søvn. Da jeg ramte pladsen mødte jeg min søster, der havde taget offentlig transport fra Nørreport halvanden time tidligere. Indrømmet så var det et heldigt og convenient ride, hvor det var den praktiske A til B tur der gav super god mening. Jeg har stadig til gode at blaffe rigtigt på eventyr, hvor man virkelig møder mennesker og tør komme ud af sine vante rammer (hør mere om de forskellige blaffertyper – indsæt link til podcast her. Håber jeg tør en gang!

Player til de nævnte podcasts samt find flere podcasts fra Thores spændende serie ‘Strømninger’ under billedet:

Podcast hvor Carsten fra Blaffernationen og Thore kommer på tur fra København:

5 tips til at komme i gang med at blaffe:

Lyt til flere afsnit af Thores serie om ‘Strømninger’ i samfundet:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *