Det lærte jeg


På mit første lift lærte jeg, at jeg ikke er særlig god til tysk, på mit andet lift lærte jeg at der er en togstation i Tønder, på mit tredje lærte jeg at Frankrig sælger ikke så mange frølår som før, på mit fjerde lærte jeg at Asger bor i Ribe og hans far arbejder som dyrlæge og er kendt som “gud” i byen, på mit femte lærte jeg at kasketter lavet af ren læder eksisterer, på mit sjette lærte jeg at X er et røvhul, på mit syvende lærte jeg at unge på min alder allerede har fede biler, på mit ottende lærte jeg at XL byg-medarbejdere gider at samle en op efter de har været til kiropraktor når ingen andre gider, på mit niende lærte jeg at blafning i Brasilien er meget farligt, på mit tiende lærte jeg at DF-vælgere også er mennesker, på mit elvte lærte jeg at der bor folk i Ramme, på mit tolvte lærte jeg at Asger gerne vil rejse verden rundt i en autocamper, på mit trettende lærte jeg at en Legolandsmedarbejder synes det var for dårligt at regeringen brugte flere penge på naturbroer end hans uddannelse, på mit fjortende lærte jeg at en mand som ligner Jørgen Leth engang havde blaffet sig rundt i Afrika da han var ung, på mit femtende lærte jeg at folk er utaknemmelige over for militæret, på mit sekstende lærte jeg at selv til en veteranbils-festival på Rømø går man til forfest, på mit syttende lærte jeg at selv Romanerne tager til Tyskland for at købe billig dåseøl og til sidst på mit attende lærte jeg at ude er godt men hjemme er bedst.

Det var alt.

Skrevet af Jonathan Lillelund Andersen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *