Danmark er mere positivt end man skulle tro


Skrevet og blaffet af Nicolai Hovmand Jørgensen

SKØNNE MEDMENNESKER

Blafferturen har givet indsigt i, hvordan vi i Danmark behandler hinanden. Gennem 3 dages transport med blaf har mit synspunkt på dette emne rykket sig. Dette var min første blaffertur, hvilket resulterede i en vis nervøsitet og eventyrlyst. Min første tanke angående at blaffe fra punkt A til B var, at det ville kræve rigtig meget tid og tålmodighed. Dette er selvfølgelig nødvendigt i mange situationer, men i mit tilfælde blev jeg hurtigt positivt overrasket, da den første passerende bilist samlede os op.

Vi kørte selvfølgelig med flere bilister gennem turen til og fra Country Town, hvilket resulterede i mange historier fra forskellige danskere.

I min optik var det meget øjenåbnende at blive kørt af personer, der aldrig har samlet blaffere op før. På tilbagevejen fra Country Town blev vi samlet op af en fantastisk dame, som skulle hente sin søn i Aarhus. Hendes forældre skulle fejre guldbryllup dagen efter, hvilket var meget interessant at høre om. Som samtalen skred frem, spurgte vi om hendes forhold til at blaffe. Hun forklarede, at hun ikke havde samlet blaffere op før. Derefter tilføjede hun, at vi var de første, da vi lignede nogle søde unge mennesker.

Situationen gav hurtigt indblik i, hvordan vi i Danmark kan være meget forskellige, men stadig åbne op og give plads til folk, der har brug for det. Hun var ikke den eneste på blafferturen, hvor vi var deres første opsamlede blaffer. Dette vidner altså om, at Danmark er mere positivt, end man skulle tro.

Denne tur har altså åbnet mine øjne op for, hvordan vi danskere kan være meget forskellige men stadig være klar på at hjælpe vores medmennesker. Nogle gange skal man bare springe ud i det, da mange fantastiske oplevelser udspringer af denne handling.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *