Jeg undervurderede det travle menneske


Dette var første gang jeg skulle ud og blaffe, og før vi skulle afsted havde jeg på fornemmelsen, at det ville blive besværligt at blive samlet op af billister. Hvem fanden vil stoppe op og bruge tid på at tage 3 gutter med, hvis de f.eks er på vej på arbejde, eller på vej hjem til familien? Var et af de spørgsmål som jeg spurgte mig selv om. Jeg konkluderede i mit hoved at det ville være få, som ville tage os med… Men jeg tog fejl, jeg undervurderede det travle menneske. Til min overraskelse, besluttede en stribe af vidunderlige billister sig for at ændre deres planer på ét split sekund efter at have læst vores skilt. Disse mennesker ændrede deres ruter og udskød deres EGNE planer, for at hjælpe et par blaffende højskole-elever med at komme fra A til B. Visse billister tilbød endda at køre længere end det vi spurgte om! Denne tur har givet mig et helt andet forhold til fremmede!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *