Efter 27 timer på tomlen: “Danmark er verdens flinkeste land.”


Skrevet af Lærke Benedikt Rask. Elev på Brandbjerg Højskole

Vi er vilde med at få sådanne fortællinger ind ad den virtuelle dør.

“Hej Blaffernationen
Nu er vi trygt hjemme igen efter 27 timers blaffetur rundt i Danmark med Brandbjerg Højskole. Vi spillede brætspillet “Danmarksspillet” og gjorde det til en live-version. Vi skulle til Klitmøller, Skanderborg og Hedensted, finde et sted at sove, og være hjemme igen inden kl. 17 i dag – og vi måtte ikke bruge nogen penge. Jeg har aldrig i mit liv fået så mange gode oplevelser, på så kort tid. Vores bedste oplevelse var, efter at være fanget i 2 timer i styrtende regnvejr på Mors, at blive samlet op af den flinkeste unge mand, Christian, som kørte os tilbage til Thisted, hvor vi fandt et meget fjernt familiemedlem, der kunne have os sovende. Christian tilbød os et lift til Silkeborg igen morgenen efter, som vi hoppede på. På vejen fik vi både morgenmad, kaffe og nus med Christians mors mange forskellige dyr. Vi stoppede ved en tank, hvor de købte cola til os alle 3, og gav os gode tips til et godt sted at blaffe videre. Senere i dag var vi i Skanderborg, hvor Thomas kørte os hele vejen hjem til højskolen – en stor omvej for ham, men som virkelig opsummerer de sidste 27 timer: Danmark er verdens flinkeste land!”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *