Status og nyheder fra maskinrummet


I København tog det ca 3,5 år at få de officielle blafferstoppesteder op, og der er stadig arbejde at gøre. Herunder opdaterer vi løbende med nyt, laver status og modtager gerne tilbagemeldinger fra jer. Det handler nu om at få blafferstoppestederne til at virke i praksis, og der er selvfølgelig bump på vejen, når man introducerer innovationer, som ikke før er set i Danmark.

Hjælp med at evaluere blafferstoppestederne og jeres oplevelse af dem via dette link (kommer)

Derfor har vi lavet denne side til løbende updates fra maskinrummet og fra Vejkantsdanmark:

Udfordring med parkerede biler: Parkerede biler på blafferstoppestederne har desværre været en udfordring her i begyndelsen, selvom der er opsat en såkaldt C 62 Parkering Forbudt Tavle. Der har været parkerede biler på Folehaven, da der er har været ombygning i et hus lige tæt på. Men da der har været en del brugere af blafferstoppestedet, som har klaget over dette, er problemet blevet løst. Det er primært fordi, det er den samme arbejdsbil, der har holdt der.

  • Tip til blaffere: Hvis der holder biler, så er Folehaven stadig et mekka. Stil dig/jer 30 meter før ved indhakket eller 200 meter før ved restauranten lige efter lyskrýdset eller ca 100 meter efter blafferstoppestedet. I skal nok komme op.
  • Løsning: Vi har i fællesskab med Københavns Kommune en dispensationsansøgning inde ift. at få lov til at lave en stor markering på vejbanen med officiel belægning i en stor tommelfigur for at forhindre dette i fremtiden. NYT: Vi har desværre lige fået afslag på denne forespørgsel fra Vejdirektoratet:

Hareskovvej/Utterslevvej: Der er desværre også udfordringer her med parkerede biler her, selvom parkering er forbudt, men vi arbejder på ovenstående løsning med officiel vejbelægning.

  • Tip til blaffere: Hvis du oplever parkerede biler, så gå lidt længere frem (500 m) til et offentligt hus med toilet lige i starten af Utterslev Mose. Her er der et nedlagt busstoppested, men prøv lige det officielle først. Alternativet er her:

Tilbage til København eller til Blafferstoppesteder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *