Hinako & Pauline


Vi stod ved en vej omkring en rundkørsel ved Odense. Da der kørte en bil ind til siden og spurte hvor vi skulle hen. Vi sagde at vi skulle til Snave, de sagde at de gerne ville kører os, selvom de ikke skulle den vej men bare var ude på en køretur. De sagde med et STOTR smil kom ind i bilen. Vi begyndte at kører og lidt efter sagde damen at der var noget galt. Manden havde kom til at sætte Snavevej ind istedet  for byen Snave, jeg sagde undskyld for at de kom på afveje men de sagde at det var dem der skulle sige undskyld for at have kørt os den gale vej. Vi vendte om og kørte mod byen Snave, på vej fik vi snakket en del. Hinako spurte ind til hvordan de mødte hinanden ( jeg tænkte, det spøger man ikke om) men de sagde med et stort smil at det var en fælles ven. De var 25 og 26 da de fandt sammen. De har været sammen i 19 år og havde to sønner på 21 og 19 år. De var så kærelige og hjertevarme mod hinanden, man kunne virkelige mærke de elskede hinanden. Hinako spurte hvad hemmeleghinden var og de sagde “ikke glem hinanden” og giv hinanden plads. Vi spurte også hvad de gjorde, han købte nogle gange blomster og de dansede, hina spurte om han spillede guitar og sang ( de grine) og sagde nej men måske de skulle gøre det. Børene så på mens de de dansede. De sagde at det er svært at blive sammen i 19 år for de (fleste) går fra hinanden efter 5-7 år. Da vi kom til Snave hjalp de os med at tage nogle billeder og vi fik også taget et billede med dem. De kørte os tilbage til motorvej så vi kunne få et nyt lift videre.

Hvis du virkelig elsker hinanden kan man blive sammen
Det er simpel hvad man kan gøre for at blive sammen og få ting
Ikke glem hinanden
Livet er smukt
Det bedste lift vi har fået <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *