Charlotte Roest fra Landdistriktsudvalget


Landdistriktsudvalget i Næstved Kommune arbejder i år med mobilitet på landet og etablering af blafferstoppesteder som en mulig løsning. Charlotte Roest fra Landdistriktsudvalget har nu selv været ude og blaffe. Hun erstattede den klassiske tommelfinger i vejkanten med en digital tommel i form af et facebook opråb:

“Blaffer-opråb? Jeg har brug for et lift fra Tappernøje til Næstved Station i morgen onsdag d. 6/11 kl. ca. 13, da jeg skal tre dage til møde Aalborg og ikke lige vil have bilen stående ene og alene i Næstved. Har du mod på at hjælpe, og skal du alligevel til Næstved? Så lad os hyggesnakke på turen og samtidig hjælpe, ikke bare mig, men også klimaet lidt på vej ?

Som medlem af Næstveds Landdistriktsudvalg, arbejder vi netop her i 2019 med fremkommelighed på landet, blafferi, og den gode historie. Vil du være med i min gode historie, så siger jeg tusind tak ?”

Dette opråb blev besvaret af den hjælpsomme Steen Hansen og førte til et lift og en lille video fra turen.

Hvis du også tager en tur på tomlen i Næstved, så send os meget gerne din historie med billeder og/eller video til carsten@blaffernationen.dk, så vi kan dele den her på siden og fortælle nogle af de mange gode historier fra Vejkantsdamark.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *