Fortæl din blafferhistorie!


Vil du dele din blafferhistorie med os?

I forbindelse med vores projekt sammen med Næstved Kommune vil vi gerne høre din blafferhistorie fra Næstved. Historierne skal bruges til at inspirere flere mennesker til at komme ud og blaffe og til at nedbryde de negative forestillinger som folk har om blafferi. Så hvis du har fået et lift hjem fra brugsen, eller har tomlet hjem fra arbejde eller sidst du skulle i skoven så skriv til os.
Eller hvis du tager ud og blaffer i den nærmeste fremtid, så tænk endelig på os og husk din historie. For i hvert eneste lift gemmer der sig en historie, og dem vil vi gerne høre!

Formatet er ikke strengt fastsat, men skriv gerne 10 linjer eller mere. Det kan handle om de mennesker du møder, din egen mavefornemmelse, hvad I nu snakkede om på turen, eller lige hvad du har lyst til. Til at følge historien må du meget gerne sende mindst et billede (gerne flere) eller en video eller lignende som du har taget på vejen. Men husk nu lige at spørge dit lift om lov, inden du tager billeder af dem.
Idéen er at fortælle de positive blafferhistorier, og at vise at vi alle sammen kan køre med hinanden, så vi ikke behøver at være så bange for det.

Send det hele til carsten@blaffernationen.dk, så lægger vi det op her på siden, og deler den muligvis på facebook, når vi skal til at indvie de nye blafferstoppesteder i det nye år.

Hvis du vil se eksempler på andres historier på tomlen, så kan du kigge på Charlotte Roest fra landdistriktets historie eller se hvad folk har fortalt om blafferi på Folkemødet i Odsherred.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *