Portræt af Emil


Skrevet og blaffet af Gustav, Simon og Mads

Vores tredje tur var derimod anderledes fra de andre blaffeture. Vi mødte nemlig denne fantastiske gut, Emil som er 20. Emil havde lige været ude og bedømme en U15 pige fodboldkamp, og havde en drøm om at blive dommer for UEFA. Hvis det ikke slog pote, er det jurastudiet han vil ind på. Emil er oprindeligt fra Bosnien, og hans familie har et sommerhus ovre i Kroatien.
Historier var der mange af på turen. Vi fortalte Emil, at vi var på studietur, og så delte han oplevelser fra sin studietur med os. Han fortalte, at hans klasse havde været i Prag, mens Danmark lukkede ned grundet Corona, så de havde besværligheder med at komme hjem. Det forhindrede dog ikke ham og hans klassekammerater i at tage i byen på deres sidste dag i Prag, som han sagde, var den sjoveste aften.
Han havde også haft mange sjove oplevelser som fodbolddommer, han kunne fortælle om. Den sjoveste var dog, at han gav en spiller rødt kort, hvorefter han blev moonet af spilleren.
Emil bor desuden i Aalborg, hvor vi håber en dag og møde ham inde på en bar. Bare for at afslutte de lange samtaler, vi endnu ikke er færdig med.

Tilbage til hovedsiden for Dronninglund Gymnasium


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *