Dronninglund Gymnasium har været Nordjylland Rundt på Tomlen, som en del af deres studietur


I sidste uge var Dronninglund Gymnasium på studietur i Han Herred i Nordvestjylland. De var afsted en klasse på tur lokalt i Danmark, og der arrangerede vi den ultralokale, eksotiske og klimavenlig tur – Nordjylland Rundt på Tomlen – for dem. De skulle rundt i både Thy, Han Herred og Vendsyssel i et døgn i hold af 3 og det var noget af en oplevelse for dem. 

Inden deres tur afholdte vi en workshop, som skulle klæde dem på med tips og tricks til at være modige og tillidsfulde og helt konkret til, hvordan man kommer rundt på tomlen med masser af gode blafferhistorier fra hele landet. De havde ikke fået at vide, at de skulle ud og prøve tomlen af, men troede at det ‘bare’ var en rejseinspirerende workshop. Men de var friske, og efter de 2-3 timers forberedelse havde de pakket, skrevet skilte og lagt en plan for de destinationer og opgaver de havde trukket. 

Da de kom hjem dagen efter talte vi point og samlede historier og delte erfaringer om både det svære ved at tage afsted og hvad de havde lært undervejs. Både på individuelt plan, et fællesskabsplan og et eksistentielt plan. Dertil skulle de producere et portræt af en person de havde mødt på deres vej, som havde gjort et særligt indtryk på dem. Alle det har vi samlet op på denne side, hvor også evalueringen på de 3 dage er nederst. Tak for jeres mod! 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *