At blaffe og tage bus til møder og misse sidstnævnte


I denne uge har jeg været til to møder ude i verden. Nærmere bestemt skulle jeg til møde med 3 ansatte i hhv. Vesthimmerland Kommune og Destination Himmerland om mandagen og med 3 personer fra Jammerbugt Kommune om tirsdagen, som begge handlede om muligheden for at lave partnerskaber om etablering af blafferstoppesteder samt udrulning af kampagner for ibrugtagelse. Det foregik hhv i Aars (Vesthimmerland) og Pandrup (Jammerbugt). Begge destinationer lå ca 50 km fra Thorupstrand. Forud for møderne tænkte jeg, at turene var mere omfattende end jeg plejede; de små ture til arbejde kræver ikke de store tilvænninger mere. Det er bare den nye måde, jeg gør det på. Dermed var der mere en slags eventyr over det i denne uge, men turene krævede samtidig lidt ekstra planlægning. Jeg ville jo nødigt komme for sent, når nu 3 mennesker med travle skemaer havde afsat tid til at mødes med mig, så jeg tog ret tidligt afsted mod Aars. Dermed kunne jeg bare sidde og arbejde, hvis jeg ankom meget tidligere, og det gjorde jeg så. En hovedregel, når man blaffer er, at man skal gange tiden på google maps (for kørsel i bil) eller andre navigationstjenester med 1,5, så det var på papiret hurtigere end bussen.

Ruten til Aars er ret så ligetil. Et lift til Vester Thorup med gode gamle Jacob min nabo. Her kunne jeg lige nyde min medbragte kaffe inden liftet til Klim med en medarbejder i Klim Skole. Et hurtigt lift videre til Fjerritslev, hvor jeg lige skal ud til det mærkværdige kryds med vejen mod Aggersund og Løgstør. Her videre med far og datter på vej til Aalborg syd om Limfjorden.De smed mig af i rundkørslen, hvor de drejede af mod Nibe og Aalborg og jeg stod i retning mod Aars. Her kom så en lastbil, som skulle til Hobro, og smed mig af ved Aars, hvor jeg lige skulle vandre 1 km for at ankomme til mødestedet. 

Til mødet med de gode folk fra Jammerbugt Kommune tog jeg faktisk bussen, da jeg blev nød til lige at arbejde lidt undervejs. Jeg tager ikke lige min computer frem i blafferbilerne. Her kræves min tilstedeværelse ift. at snakke med bilisterne. Men der skete det uheldige eller heldige alt afhængigt af perspektiv, at jeg missede min videre busforbindelse i Aabybro til Pandrup, da jeg kiggede forkert på tidsplanen. Ville lige hurtigt købe lidt frokost i et supermarked, men så kom jeg for sent til bussen. Jeg smed hurtigt tomlen ud og kom op med en dame som kørte mig til Kaas, et par kilometer før Pandrup og Rådhuset. Her kom så dagens redning. En gut, som lige havde kørt sin ven til træning, som jeg lige snakkede kort med i vejkanten. Han sagde, at han ville komme tilbage, men så fik jeg imellemtiden liftet til Kaas af damen med den gule bluse. Han kom så i Kaas og kørte mig resten af vejen. Han sprang faktisk sin træning over for netop at hjælpe mig. Mange tak for det…!

Hjemover gik det begge gange hurtigt igen. Så begge ture var tomlen væsentlig. Normalt ville jeg nok have taget egen bil til disse møder, da det har været det mest naturlige herude, men det her testforsøg har virkelig sat tanker i gang ift. hvor meget man reelt sparrer miljøet af udledt CO2 og hvor fedt det er ankomme blaffende til et møde om blafferi. Det skaber sgu troværdighed og en eventyrlig samtalestarter. Herunder er jeg på vej hjem igen, hvor jeg fandt vej til 11’eren mod Thisted:

TILBAGE TIL SIDEN FOR TESTFORSØGET

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *