Om at blaffe til gymnasiet: Blafferworkshop med Roskilde Gymnasium


Som en del af Blaffernationens projekt med Roskilde Kommune om at udrulle spontan samkørsel og etablere officielle blafferstoppesteder, så samarbejder vi med Roskilde Gymnasium. Vi forsøger at finde metoder og anledninger til at få prøvet at blaffe, og ikke mindst prøve at blaffe til skole. Blaffernationen afholdte derfor en workshop på Roskilde Gymnasium sammen med deres Grøn Skole-udvalg – et elevstyret udvalg, som fokuserer på grøn omstilling og generel bæredygtighed. Det var en kombi af inspirationsoplæg, hvor vi tog dialogen om at blaffe og alle potentialerne og udfordringerne ved det. Dertil en workshop, hvor som var en kick off på en uge, hvor eleverne så selv skulle prøve kræfter med at blaffe. For det er jo ikke lige oplagt at tage tomlen, når man skal være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt (fx en geogratitime), hvor man også kan få fravær, hvis man ikke lige kommer op.

Workshoppen blev afholdt som temadagen TransportTorsdag i Ung Energis temauge om bæredygtighed og grøn omstilling Fem Fede Dage.  

Det var vildt spændende og Carsten fra Blaffernationen tog en blaffertur med Anders fra Grøn Skole-udvalget forud for workshoppen, som TV2 Lorry kom og lavede dette indslag fra:

Den årlige temauge: Fem Fede Dage.
Er din skole interesseret i en lignende temadag, så tjek vores events ud her eller vores undervisningsforløb ud her.

 

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *