Svejstrup mod Skanderborg


Af Astrid og Lea

Blot 1 minut og 6 biler efter at papskiltet, hvorpå der med fede røde bogstaver står skrevet ‘Mod Skanderborg’ er stukket frem mod vejen, og tomlen er stukket i vejret, holder en rød, lille skoda ind til siden. I bilen sidder en kvinde med et stort smil, og inviterer os glad med sig på sin køretur til Skanderborg. Kvinden bag rattet fortæller, at hun kommer direkte fra en dejlig vandretur, med en god veninde, og nu er på vej hjem mod Skanderborg. Kvinden, hvis navn er Helle, arbejder i køkkenet på Vestbirk Efterskole, og kender selv godt til højskolen i Ry. Hun spørger med stor interesse indtil fagene og maden på stedet. Helle elsker selv at vandre, og at møde nye mennesker på sin vej, og forklarer at “det er lidt det samme der sker, når man samler blaffere op” og hun fortæller, at hun har brugt GoMore ved flere lejligheder. Hun synes at blaffestoppestederne er en super god idé, som hun før i dag ikke kendte til, både for hyggen og den grønne omstilling.

Helles beskrivelse af en god blaffer, er én der er smilende, imødekommende og husker sikkerhedsselen – hvilket helt klart er med til at forstærke en god første blaffetur.

TILBAGE TIL SKANDERBORG-SIDEN


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *