Efter at vi har snakket med dem, siger de at vi godt kan sove hos dem.


Torsdag d. 8. september tog vi afsted på vores blaffertur. I løbet af turen mødte vi en masse spændende og søde mennesker. Nogen af de mennesker som gjorde det største indtryk på mig, var en familie bestående af Lone, hendes mand, Erik og deres to tvillingsønner, Noah og Emil. Torsdag omkring kl. 17.30 står vi og blaffer ved en rundkørsel i Ringsted. Vi står der i noget tid og er ved at miste håbet. En sort bil ender med at holde ind til siden. Her møder vi Lone og Noah. Efter at vi har snakket med dem, siger de at vi godt kan sove hos dem. Lone laver lækker aftensmad til os og Noah kørte os om aftenen ned til en sø hvor vi kunne bade. Det var vildt at opleve at nogen mennesker kan hjælpe andre mennesker så meget. Selvom de ikke engang kendte os og vidste at de sandsynligvis ikke kommer til at møde os igen. Det er de små ting der er med til at gøre verden et bedre sted <3

TILBAGE TIL ROFH-SIDEN


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *