Danmark Blaffer på Arbejde


[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][foundry_hero layout=”intro-button-alt” image=”2455″ button_text=”Se video fra 2017″ button_url=”https://www.facebook.com/274190559427497/videos/811306165985106″]

DANMARK BLAFFER PÅ ARBEJDE

på den årlige nationale blafferdag

[/foundry_hero][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1518616421092{background-color: #36add8 !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”none”]

Hvorfor blaffer vi på arbejde?

[/vc_column_text][foundry_tabs type=”button-tabs vertical”][foundry_tabs_content icon=”” title=”FLERE MØDESTEDER”]

Hvor møder vi ellers folk, der ikke ligner os selv? Blafferbilen er et fantastisk mødested og et godt udgangspunkt for en hyggelig samtale fra morgenstunden. Det er de her uventede møder, som vi gerne vil facilitere med Danmark Blaffer på Arbejde. Én dag, hvor der er en anledning til mødes på tværs for at nedbryde fordomme om hinanden og for både at undersøge og stadfæste tilliden, hjælpsomheden og medmenneskeligheden og forhåbentlig skabe sammenhængskraft på tværs af høj og lav, tyk og tynd, rød og gul, kyst og by.

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”MERE EVENTYR I HVERDAGEN”]

Vi vil gerne have mere eventyrlyst ind i hverdagen. Ved at blaffe slipper vi kontrollen og åbner vi os for eventyret. Vi er fuldstændig afhængige af andres velvilje og det synes vi er en smuk sindstilstand at være i, og noget vi kan lære af.
Vi vil tage eventyret og festligheden med på arbejdet, og det får vi, hvis vi kaster os ud i det. De alternative historier om møder mellem fremmede mennesker kan inspirere ved frokostbordet og kan give arbejdslysten et boost. Det skal være sjovt at gå arbejde, og ved at starte og måske slutte dagen på denne forundringsparate måde, hiver man fornemmelsen af at være på vej med til sine kolleger. Og vi er overbeviste om, at det højner kreativiteten, modet og det sociale liv på kontoret.

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”BEDRE BRUG AF RESSOURCER”]

Lad os bruge de ressourcer, der er på vejene samtidig med, at vi møder hinanden og får en god start på dagen. Der er forskellige undersøgelser, der siger, at der er en 1,08 eller 1,14 person i gennemsnit pr. bil alt afhængigt af, hvilken tid på døgnet det er.
Lad os bruge de her ressourcer noget mere intelligent ved at fylde bilerne op og undersøge og sætte fokus på dette via en opsigtsvækkende kampagne som denne: Hvordan kan vi udnytte ressourcerne mere spontant og sjov måde, og derved udtænke løsninger til at nedbringe trængslen i og omkring byer i myldretiden.

[/foundry_tabs_content][/foundry_tabs][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Følg os på facebook og tryk ‘deltag’ i vores begivenhed:

Danmark Blaffer På Arbejde

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_background_style=”bg-secondary”][vc_column][foundry_tabs][foundry_tabs_content icon=”” title=”BAGGRUND”]

De fleste kender den succesfulde cykelkampagne Danmark Cykler På Arbejde. Nu kommer to’eren – tillidskampagnen Danmark Blaffer På Arbejde! Danmark er bygget på tillid, og det skaber vi ved at udfordre vores fordomshorisont. Ved at møde et fremmed menneske får vi et fornyet syn på os selv og vores omverden, og samtidigt pirrer vi vores eventyrlyst og nysgerrighed. Vi tror på, at tilliden skal trænes lige som så meget andet i livet, og blafferbilen er en glimrende måde at gøre det på.

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”KONCEPT”]

Kampagnen går ud på at få så mange som muligt til at blaffe på arbejde onsdag d. 4.oktober 2017. Den kommune, som blaffer mest, vinder titlen som den mest proaktive tillidskommune. Konceptet er egentlig simpelt: Blaf på og hjem fra arbejde og del din historie efterfølgende; ved frokostbordet, spisebordet og/eller med os.

Det hele går ud på at sprede tillid og eventyrlyst samt møde hinanden i bilerne, så derfor har vi opfundet ’tillidsmærket’, som alle kan bruge og dele. Hvert møde med et fremmed menneske giver to tillidspoint, da der er to mennesker, der møder hinanden. Dem vil vi samle ind til sidst og overrække til en vigtig offentlig person under stor mediebevågenhed. Derfor håber vi du vil dele din historie med os, så vi kan samle så mange tillidspoint som muligt. Der vil løbende komme updates på denne side og på vores facebookkanaler, så tjek det og spørg gerne ind.

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”TILMELDING”]

Man kan tilmelde sig her. Du kan både tilmelde dig som privatperson eller ansat i enten en kommune, organisation eller virksomhed. Jo flere vi deltager desto mere tillid og eventyrlyst kan vi sprede, så hjælp os gerne med at samle folk. Der er ikke så meget mere end det.
Man skriver det postnummer, man blaffer fra og det postnummer, man blaffer til, og hvis man har lyst til at dele en historie fra blafferturen, så kan man skrive sin email, så vil vi skrive til jer efterfølgende. Man kan selvfølgelig også få tips og tricks ift netop din rute. Skriv eller ring endelig til os 🙂

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”MATERIALER”]

Du kan finde materialer her, som du kan sende videre til kolleger og venner. Der er både tillidsmærket, logopakke, flyers, plakat og invitationsbrev til ansatte og andre ‘almindelige’ mennesker, der har lyst til bare at være med. Du finder også de forskellige grafiske blafferprofessioner, som vi har lavet. Håber vi ses og skriv til os, hvis der er spørgsmål.
Alt materiale må meget gerne bruges af alle. Kan downloades her meget snart 🙂

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”HJÆLP”]

Du kan altid hjælpe med en god historie, hvis du har blaffet til arbejdet eller hvis du har blaffet under tidspres. Det hjælper med at vise andre at det er muligt. Send endelig til carsten@blaffernationen.dk.
Har du en god kontakt i en kommune, som du tror kunne være frisk på at være på et partnerskab, så sæt os endelig i kontakt med hinanden eller opfordre vedkommende til at være med.
Du kan altid hjælpe med at like vores facebookside, trykke deltager på vores facebookbegivenhed eller printe og hænge en plakat op i din virksomhed.

[/foundry_tabs_content][foundry_tabs_content icon=”” title=”FAQ”]

Hvad er meningen? Er det farligt at blaffe? Hvad hvis jeg kommer for sent? Hvis alle blaffer, så er der vel ikke nogen biler til at samle op? Find svar på alle disse spørgsmål på siden her.
Har du andre spørgsmål, så skriv til os 🙂

[/foundry_tabs_content][/foundry_tabs][vc_btn title=”TILMELD DIG HER” color=”peacoc” size=”lg” align=”center” css_animation=”none” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.blaffernationen.dk%2Ftilmelding%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” foundry_background_style=”bg-primary”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Inspiration

Med tomlen på arbejde fra landsbyen til byen:

Morten Rüsz og Carina fra Løgstrup ved Viborg skildrer vanvittigt simpelt potentialet ved at blaffe til og fra arbejde. De stiller sig blot ved vejen på den ene befærdede strækning, der er fra de omkringliggende småbyer til de større byer, hvor folk typisk arbejder. Se med her:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_background_style=”bg-primary”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Sofus fra TV2 Østjylland ville teste tomlen på job:

Se indslaget her, hvor journalisten Sofus Midtgaard blaffede til og fra arbejde 3 dage i træk samt iværksætter Jonas Pindbund, der sætter et blafferstopsted op, så det er nemmere for nye blaffere at finde et godt sted at stå.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

NYHEDER OG TIPS

[/vc_column_text][foundry_blog pagination=”yes” filter=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

TEAMET BAG DANMARK BLAFFER PÅ ARBEJDE

[/vc_column_text][foundry_team pppage=”7″ layout=”grid-extra-small” filter=”61″][/vc_column][/vc_row]