Events


[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][foundry_hero layout=”intro-button-alt” image=”6938″ button_text=”Kontakt for samarbejde” button_url=”http://www.blaffernationen.dk/kontakt/”]

Events & workshops

for virksomheder, gymnasier, landsbyer og kommuner

[/foundry_hero][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_padding=”pb0″][vc_column][vc_column_text]

For landsbyer og kommuner

Grønne vaner i hverdagstransporten: Indsigter, handling og adfærdsændringer på en meningsfuld måde

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Inspirationsoplæg, workshopformat eller grønt laboratorium i jeres landsby eller kommune

Arbejder i med grøn mobilitet, bæredygtig transport eller klimavenlig turisme? Måske i et DK2020-projekt eller i et landsbyklynge-samarbejde? Vi kommer gerne ud og inspirerer med fortællinger fra Vejkantsdanmark, blafferbilerne og fra de mange forskellige projekter om blafferi, spontan samkørsel og generelt grøn mobilitet.
Blaffernationen arbejder med laboratorietanken og grønne vaneændringer uden at det bliver pisk og smæk. Det kan vi fortælle en masse om, og vi kan også kombinere inspirationsoplægget med forskellige workshopelementer, hvor dialogen kunne gå på, hvordan  den spontane samkørsel som praksis samt officielle blafferstoppesteder kunne blive etableret og udrullet lokalt hos jer.
Vi kunne også arrangere og facilitere et Grønt Laboratorium eller en såkaldt grøn challenge lokalt hos jer i stil med Carstens testforsøg med fokus på at undlade at tage egen bil alene på arbejde og til fritidsaktiviteter. Her kunne vi eksperimentere med at blive bevidste om egne vaner og arbejde på at skabe nye grøn adfærd i hverdagstransporten. Fokus er, at det skal være sjovt og vi skal blive klogere, så formålet er at reflektere over og få indsigter i, hvordan det på samme tid både er svært og let at ændre vaner i hverdagen.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Her er et kort indslag fra TV2 Nord, som fulgte Carsten, da han blaffede på arbejde. Her er linket til hele reportagen i formatet Nordliv og her er linket til testforsøget med info og data om at undlade at tage bilen på arbejde:

[/vc_column_text][foundry_call_to_action_block url=”http://www.blaffernationen.dk/kontakt/” button_text=”Ring eller skriv til os for samarbejde”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”#skoler”][vc_column][vc_column_text]

For skoler og uddannelser

Fra bopælen til gymnasiet eller jeres egn rundt på tomlen?

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Brug blafferi som alternativt læringsrum og få en anderledes inspirerende dag som gør grøn transport praktisk, sjovt og udfordrende.

Transport står for ca 1/3 af hele Danmarks CO2-udledning. Det skal der gøres noget ved. Et bidrag til den udfordring er at undlade at tage egen eller forældrenes bil, når man skal i gymnasiet. Kan vi prøve at træne og gøre det lidt sjovt at komme i skole via verdens mest tillidsfulde, eventyrlystne og CO2-neutrale rejseform? Tomlen er et eksperimentarium for, hvordan vi er undervejs i livet. Hvordan sætter vi grænser? Hvor møder vi mellem fremmede mennesker? Hvordan trodser vi frygt og fordomme og hvordan navigerer i det kaos, som tilværelsen til tider er?
Vi holder inspirationsoplæg eller foredrag og skræddersyr praksisorienterede forløb, temadage eller workshops omkring arbejdet med bæredygtighed, grøn omstilling, grønt iværksætteri og innovation, FNs Verdensmål, handling, adfærd og civilsamfund med et særligt fokus på bæredygtig transport, klimavenlig turisme og spontan samkørsel.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Indslag fra TV2 Lorry fra Transport Torsdag i en temauge om bæredygtighed:


Læs mere om vores emner og formater under foredrag og undervisning. Skriv til os eller ring for en uforpligtende snak.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1645712222942{background-color: #36add8 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

For virksomheder og organisationer

Sænk jeres CO2-udledning og styrk samtidigt tilliden, modet og eventyrlysten på arbejdspladsen

[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1645455510462{background-color: #36add8 !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Få inspiration til den grønne omstilling med et anderledes oplæg eller større samarbejde

Blaffernationen kan levere en kantet program til en personale- eller udviklingsdag, et inspirationsoplæg til et gå-hjem-møde eller en hands on grøn challenge, hvor medarbejderne både kan prøve kræfter og grænser af ved at prøve at blaffe i en afgrænset periode i en tryg ramme. Fokus er ressource- og CO2-besparelse men også mod, tillid og nysgerrighed møder mellem fremmede i blafferbilerne og på tværs af jeres afdelinger. Giv os et kald, så kan vi skræddersy et meningsfuldt indslag eller forløb til jeres organisation eller virksomhed, som evt. også kunne ende ud i, at I fik jeres eget officielle blafferstoppested.
Baggrunden er, at Carsten har lavet sit eget lille grønne laboratorium, hvor han i 3 måneder forsøgte at undgå at køre alene i sin egen bil på vej til arbejde. Han blaffede, cyklede, arrangerede samkørsel og blev hjemme for at spare CO2 og udforske alle de indirekte værdier ved at køre sammen med et stort udsnit af dem fra landsbyen og egnen. På 13 uger sparede han klimaet for 163 kg CO2 og pengepungen for 4597 kr. Han blaffede 653 km og cyklede 494 km og fik derfor både motion og lært en masse folk at kende undervejs.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Her er det fx politikere i Næstved Kommune, der indvier deres blafferbænke ved at blaffe fra forskellige landsbyer og ind til centrum til fælles snorklip:[/vc_column_text][vc_single_image image=”6900″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_padding=”pb0″][vc_column][vc_column_text]

Til eksisterende events

Skal vi bygge en kæmpe skulptur af affaldstræ sammen med deltagerne som et symbol på de sociale og grønne værdier som tomlen indeholder?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_padding=”pt0″][vc_column][vc_images_carousel images=”3610,5881,3243,3244,2642,2638,2635,2637,2641″ img_size=”full” slides_per_view=”2″ autoplay=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][foundry_call_to_action_block url=”http://www.blaffernationen.dk/kontakt/” button_text=”Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne”][/vc_column][/vc_row]