Blafferfortællinger i en coronatid


[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes”][vc_column][foundry_hero layout=”intro-button-alt” image=”5564″ button_text=”Fortæl din historie” button_url=”https://vester-thorup-hojskole.dk/blafferfortaellinger/”]

Fortællinger fra Vejkantsdanmark

Vi kan ikke mødes fysisk i lyset af Corona, men blafferfortællingerne lever. Blaffernationen og Vester Thorup Højskole har valgt at indsamle de bedste. Vi ringer og optager, I fortæller.

[/foundry_hero][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” foundry_background_style=”bg-primary” css=”.vc_custom_1565816036704{background-color: #36add8 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Coronaen umuliggør alt det, som Blaffernationen kæmper for: Flere møder mellem fremmede og flere fællesskaber på tværs af de skel, der normalt opdeler os. Vi aner ikke, hvornår det igen bliver forsvarligt at komme rundt på tomlen, men vi ved, at blafferfortællingerne lever i bedste velgående og at blafferes fortællelyst er stor.

Så dem har vi os for at samle her på siden. Formålet er at sprede tillid, nysgerrighed og mod via fortællinger fra Vejkantsdanmark, så vi kan styrke og bibeholde udsynet i en tid, hvor vi skal holde afstand.

Ideen til projektet er opstået i samarbejde med elever og andre lærer på Vester Thorup Højskole, hvor Blaffernationens initiativtager bor og underviser. Her foregår undervisningen og morgensamlinger digitalt via video og det er også det, vi vil bruge i dette projekt.
Dem der har en fortælling, ringer vi til og optager. 3 spørgsmål, 1 optagelse og ud i verden her på siden. Se mere her og/eller skriv til os på carsten@blaffernationen.dk, så aftaler vi nærmere om fortælling og optagelse.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Herover en video med Forstander på Vester Thorup Højskole, Anni Pedersen som blaffer Jammerbugten rundt på Tomlen med Carsten fra Blaffernationen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5680″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://vester-thorup-hojskole.dk/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3233″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]