Testforsøg: Spar CO2 i hverdagstransporten


[vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” columns_placement=”top” foundry_padding=”pt0 pb0″][vc_column][foundry_hero layout=”intro-button-alt” parallax=”parallax-off” image=”6714″ button_text=”Spørgsmål til forsøget” button_url=”http://www.blaffernationen.dk/kontakt/”]

Carsten blaffer på arbejde

Hvilke værdier er der i det og hvordan kan det lade sig gøre?

[/foundry_hero][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_padding=”pt0 pb0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Baggrund for forsøget:

Hej med jer. Jeg hedder Carsten, og det er mig fra Blaffernationen. Jeg har længe gerne ville lave et forsøg. Måske lidt af dårlig samvittighed, men også og mest af lyst. Hvordan kan jeg undgå at tage min bil så meget i hverdagen, og hvad sker der, hvis jeg gør? Altså hvilke andre fordele er der ved at forsøge at komme på arbejde, aflevere børn, handle, tage til fritidsaktiviteter og hvad der ellers er af hverdagslige udflugter til nær og fjern uden at sætte sig ind i bilen alene.
Jeg vil forsøge at samle op på mine strabadser her. Det handler om at søge andre veje end unødvendig CO2-udledning, og forsøge at registrere besparelsen. Jeg blaffer ikke kun, men tager også cyklen, organiserer samkørsel eller måske går jeg eller undlader at tage afsted overhovedet.
Jeg vil også skrive om, når det går knap så godt: Hvad gør jeg, når det regner, når jeg er for doven, når jeg sover over mig, hvis jeg har et møde og når blæsten her i Thorupstrand ved Nordjyllands kyst skubber mig fra cykel over i bil.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kort nyhedsindslag i TV2 Nord, hvor Carsten blaffer på arbejde. Se hele udsendelsen i reportageformatet Nordliv her.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_padding=”pt0″][vc_column width=”1/4″][foundry_icon_box icon=”ti-timer” title=”Antal uger forsøget har kørt: 13″][/foundry_icon_box][foundry_icon_box icon=”ti-pin2″ title=”Samlede antal km transport: 1687″][/foundry_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][foundry_icon_box icon=”ti-light-bulb” title=”Samlet antal CO2-neutrale km: 1433″][/foundry_icon_box][foundry_icon_box icon=”ti-world” title=”Samlet CO2-besparelse: 163 kg”][/foundry_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][foundry_icon_box icon=”ti-shopping-cart” title=”Samlede antal km på cykel: 494″][/foundry_icon_box][foundry_icon_box icon=”ti-thumb-up” title=”Samlede antal km på tomlen: 653″][/foundry_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][foundry_icon_box icon=”ti-cup” title=”Samlet økonomisk besparelse: 4597 kr”][/foundry_icon_box][foundry_icon_box icon=”ti-alarm-clock” title=”Gennemsnitlig ventetid: 1-10 min”][/foundry_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row foundry_padding=”pt0 pb0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Foredrag, workshop eller deltagelse i forsøg?

Hvis I som virksomhed, kommune, (lands)by, skole eller forening har lyst til at høre mere eller selv vil prøve, så skriv eller ring til mig. Det kan skræddersyes til det meste; grøn omstilling, FNs Verdensmål, fællesskab i landsbyer, personlige grænser, bæredygtig transport, adfærdsændringer.

[/vc_column_text][foundry_call_to_action_block url=”http://www.blaffernationen.dk/foredrag/” button_text=”Se flere foredrag”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6711″ img_size=”large” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.tv2nord.dk/nordliv/goer-som-carsten-raek-tomlen-ud”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][foundry_blog filter=”77″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3233″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]